GRØNT - sous vide

Af: Peter Friehling
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740663853

GRØNT sous vide er en vejviser til lækre vegetariske og veganske måltider. Glem alt om røde bøffer for en stund – sous vide-tilberedning kan meget mere; den giver den optimale smag og konsistens ved tilberedning af grøntsager. Råvarerne bevarer smagen i en helt særlig grad, når de tilberedes i vakuumposer i vandbad. Med andre ord – smagen forsvinder ikke i vasken sammen med kogevandet.

Bogen giver dig blandt andet opskriften på en gennemført vegansk, nordisk umamisovs, som kan fylde de fleste retter med salt, sødme og velsmag. Du får tips og tricks til, hvordan du får det bedste frem i dine grøntsager, og fem kapitler med originale vegetariske og veganske opskrifter udviklet specielt til sous vide. Bogen er opdelt i kapitlerne:

• Blød – intense supper og cremet chawan mushi
• Enkel – den enkelte grøntsag i centrum
• Frisk – salater, hvor konsistensen er altafgørende
• Fyldig – de mættende retter med masser af smag
• Syrlig – modspil til det fede og det søde

Grønt sous vide er den femte bog om sous vide af specialisten Peter Friehling.
Specifikationer
Forfatter Peter Friehling
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr, Kogebøger: salater og grønsagsretter, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Mad og drikke osv., Sund mad og helsekost, Vegetarisk madlavning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 2. sep. 2020
Sideantal 112
Bredde 197
Højde 267
Dybde 19
Vægt 605
Første udgave 2020
Oplagsdato 2. sep. 2020
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 874066385X
EAN 9788740663853
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer David Bering / Montgomery
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.