Pasta på italiensk
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740660272
Det her er en bog, der handler om pasta. Vaskeægte italiensk pasta. Om gnocchi lavet af en skrupskør kok i Milano, om hemmeligheden bag en god ragú bolognese, og om den type genovesisk pasta, som næsten ingen kan finde ud af at lave i hånden længere.
En række italienske kokke deler deres bedste opskrifter, som passer til lige præcis deres regions pastatyper. For der findes egentlig ikke noget, der hedder italiensk pasta, men der findes noget, der hedder lombardisk, siciliansk og toskansk pasta osv. Og fællesnævneren for dem alle er, at de er allerbedst der, hvor de oprindeligt kommer fra.
Forfatter | Sara Berg og Miriam Preis |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger med pasta |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. apr. 2020 |
Sideantal | 175 |
Bredde | 173 |
Højde | 240 |
Dybde | 19 |
Vægt | 551 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 15. apr. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740660273 |
EAN | 9788740660272 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Anne Skov Thomsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |