Grigos hjemmebag
Af: Markus Grigo
200,00 kr
Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.
ISBN
9788740040593
Markus Grigo, dessertkok og bagedommer på tv, er kendt for sine fantastiske kager og desserter af høj kvalitet.
Denne bog er en ny udgave af Grigos hjemmebag – i tykke skiver og store mundfulde. Det er en samling af de allerbedste kageklassikere samt nye opskrifter, som alle får tænderne til at løbe i vand. Her er alt, hvad hjertet måtte begære af håndterbare kager til både festlige lejligheder og hyggelige stunder. Fra cookies, kanelsnegle, donuts og brownies til bradepandekager, tærter, lagkager og julesmåkager samt ikke mindst pandekager og vafler.
Tyskfødte Markus Grigo er både uddannet bager og kok. Som ung fik han hurtigt en lidenskab for det søde, fine køkken og har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og siden 1991 i Danmark. Har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter, heriblandt Søllerød Kro, Jan Hurtigkarl og Geranium. Har sideløbende haft sin egen virksomhed med produktion af luksuskager og is. Er forfatter til en række bøger, har holdt foredrag og medvirket i diverse tvprogrammer. Er flere gange prisbelønnet for sine kager og desserter og har blandt andet modtaget hædersdiplom for sin konditorkunst fra Det Gastronomiske Akademi.
Tyskfødte Markus Grigo er både uddannet bager og kok. Som ung fik han hurtigt en lidenskab for det søde, fine køkken og har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og siden 1991 i Danmark. Har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter, heriblandt Søllerød Kro, Jan Hurtigkarl og Geranium. Har sideløbende haft sin egen virksomhed med produktion af luksuskager og is. Er forfatter til en række bøger, har holdt foredrag og medvirket i diverse tvprogrammer. Er flere gange prisbelønnet for sine kager og desserter og har blandt andet modtaget hædersdiplom for sin konditorkunst fra Det Gastronomiske Akademi.
I dag arbejder Markus som teknolog og beskæftiger sig derigennem med chokolade, som er en af hans store, søde passioner.
Forfatter | Markus Grigo |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. okt. 2017 |
Sideantal | 205 |
Bredde | 198 |
Højde | 257 |
Dybde | 21 |
Vægt | 836 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 17. okt. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788740040593 |
ISBN-10 | 8740040593 |
EAN | 9788740040593 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 96 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1352 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788740040593 | ![]() |
ISBN | 978-87-400-4059-3 | |
BOPISBN13 | 9788740040593 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Grigos hjemmebag | ![]() |
Varetekst | Grigo: Grigos hjemmebag | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Grigos hjemmebag | |
Undertitel | i tykke skiver og store mundfulde | |
Ombyttes | Yes | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Markus Grigo, dessertkok og bagedommer på tv, er kendt for sine fantastiske kager og desserter af høj kvalitet. Denne bog er en ny udgave af Grigos hjemmebag – i tykke skiver og store mundfulde. Det er en samling af de allerbedste kageklassikere samt nye opskrifter, som alle får tænderne til at løbe i vand. Her er alt, hvad hjertet måtte begære af håndterbare kager til både festlige lejligheder og hyggelige stunder. Fra cookies, kanelsnegle, donuts og brownies til bradepandekager, tærter, lagkager og julesmåkager samt ikke mindst pandekager og vafler. Tyskfødte Markus Grigo er både uddannet bager og kok. Som ung fik han hurtigt en lidenskab for det søde, fine køkken og har specialiseret sig som konditor og dessertkok i England og siden 1991 i Danmark. Har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter, heriblandt Søllerød Kro, Jan Hurtigkarl og Geranium. Har sideløbende haft sin egen virksomhed med produktion af luksuskager og is. Er forfatter til en række bøger, har holdt foredrag og medvirket i diverse tvprogrammer. Er flere gange prisbelønnet for sine kager og desserter og har blandt andet modtaget hædersdiplom for sin konditorkunst fra Det Gastronomiske Akademi. I dag arbejder Markus som teknolog og beskæftiger sig derigennem med chokolade, som er en af hans store, søde passioner. | ![]() |
ForlagsNavn | Politiken | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2017 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 1. udgave. 2010 | |
Forfatterefternavn | Grigo | ![]() |
Forfatterfornavn | Markus | ![]() |
Illustrator | Maria P., John Bendtsen | |
Bredde | 198 | ![]() |
Dybde | 21 | ![]() |
Højde | 257 | ![]() |
Vægt | 836 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 204 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2017-09-29 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.12 | |
ThemaKode | WBVS | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 362 445 6 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2017 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2017 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2017-10-12 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2017-10-17 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2017-07-25 | |
DagForSenesteÆndring | 2018-11-08 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20171206180542 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20171030 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2017 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 204 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201750¤BKM201750 | |
Udgivelsesår | 2017 |
Bøger i samme varegruppe: