Webers burger
128,75 kr
555
ISBN
9788711359501
En burger er ikke bare en burger. Når du tilbereder den på grillen, får du en ganske særlig smag frem i kødet, og med sprød salat, en bolle med den helt rigtige krumme, aromatiske dressinger og måske en perfekt smeltet skive ost, kommer du næsten ikke nærmere himlen.
Webers kok Jamie Purviance har udviklet nye opskrifter på burgerboller, så du kan bage dine boller, præcis som du bedst kan lide dem. Derudover får du tips til burgere med både lam, svin, fjerkræ, fisk og skaldyr, grøntsagsbøffer – og selvfølgelig oksekød.
Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Du finder også et tilbehørsafsnit med masser af marinader og sauce, der sætter prikken over i’et.
Forfatter | Jamie Purviance |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. mar. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 189 |
Højde | 242 |
Dybde | 12 |
Vægt | 448 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 21. mar. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711359501 |
ISBN-10 | 8711359501 |
EAN | 9788711359501 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |