Grill & BBQ
128,75 kr
553
ISBN
9788792556592
Grillmad er indbegrebet af sommer og uhøjtideligt samvær med familie og gode venner. Bogen indeholder en lang række spændende opskrifter på lækker grillmad og mange nyttige anvisninger på, hvordan man kan forbedre sine grillfærdigheder.
Hvad er bedst, trækul eller gas? Hvad skal der til for at gøre grillfesten vellykket? Hvordan supplerer man de traditionelle grillopskrifter med noget nyt og spændende? Svarene findes i denne bog.
Her er vejledningen både til grillnovicen, der aldrig har haft en grilltang i hånden, og til grillmesteren, der overvejer, om man egentlig kan grille østers. Begge - og dem hvis grillfærdigheder ligger et sted imellem - får et væld af nyttige informationer. Alle bogens opskrifter er illustreret med flotte fotos.
Undertitel | alt om udstyr, krydderier og marinader til lækker grillmad |
---|---|
Forfatter | Stevan Paul |
Forlag | Parragon |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 31. aug. 2008 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 5. nov. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788792556592 |
ISBN-10 | 8792556590 |
EAN | 9781407567211 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Signe Lyng |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Günter Beer |