Grundbogen til Thermomix ®
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740663846
Her er grundbogen til Thermomix®, køkkenmaskinen, der afløser alle dine andre maskiner.
Med Thermomix® kan du hakke, blende, ælte, røre, piske og styre temperaturen samtidig. Det gør det til en leg at lave de ægte saucer, de luftigste vandbakkelser og den glatteste puré. Derudover kan du dampe, fermentere og sous vide. Grundbogen viser dig vejen. I bogen finder du lækre retter som for eksempel:
• Dampet bao med saftig and
• Hjemmelavet pasta med sommerlig tomatsovs
• Perfekte, sprødbagte scones med klassisk tilbehør
• Din egen cremede, fedtfattige drikkeyoghurt med jordbærsmag
Vil du lave mad som en MasterChef og fremtrylle en kraftig jomfruhummerbisque til forret, en perfekt tilberedt torsk til hovedret og en dirrende fløderand til dessert, så viser denne bog dig vejen. Peter Friehling har udgivet flere bøger om sous vide og er en kapacitet indenfor moderne, kreativ madlavning.
Forfatter | Peter Friehling |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Hurtig og enkel mad, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. sep. 2020 |
Sideantal | 138 |
Bredde | 198 |
Højde | 266 |
Dybde | 20 |
Vægt | 694 |
Første udgave | 2020 |
Oplagsdato | 23. sep. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8740663841 |
EAN | 9788740663846 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |