Japansk mad
228,75 kr
500
ISBN
9788711267714
Det japanske køkken er det hurtigst voksende køkken i Vesten.
Japansk mad indeholder både klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter og nytænkte japanske retter med indslag fra Marokko, Italien og Danmark - Fish´n´chips på japansk maner med torsk og remoulade og Marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe er et par af de fusionerede retter bogen kan byde på.
Grundteknikkerne i det japanske køkken, som udskæring af fisk og tilberedning af sushi-ris, er beskrevet med trin-for-trin billeder.
Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun er medstifter af Feng Sushi-kæden, hvor hun i dag er chefkok.
Japansk mad indeholder både klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter og nytænkte japanske retter med indslag fra Marokko, Italien og Danmark - Fish´n´chips på japansk maner med torsk og remoulade og Marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe er et par af de fusionerede retter bogen kan byde på.
Grundteknikkerne i det japanske køkken, som udskæring af fisk og tilberedning af sushi-ris, er beskrevet med trin-for-trin billeder.
Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun er medstifter af Feng Sushi-kæden, hvor hun i dag er chefkok.
Forfatter | Silla Bjerrum |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. mar. 2007 |
Sideantal | 174 |
Bredde | 208 |
Højde | 259 |
Dybde | 23 |
Vægt | 939 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 15. mar. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711267714 |
ISBN-10 | 8711267712 |
EAN | 9788711267714 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Vibeke Fode |
Illustreret i farver/sh | Nej |