Japansk mad

Af: Silla Bjerrum
228,75 kr
500
ISBN
9788711267714
Det japanske køkken er det hurtigst voksende køkken i Vesten.

Japansk mad indeholder både klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter og nytænkte japanske retter med indslag fra Marokko, Italien og Danmark - Fish´n´chips på japansk maner med torsk og remoulade og Marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe er et par af de fusionerede retter bogen kan byde på.

Grundteknikkerne i det japanske køkken, som udskæring af fisk og tilberedning af sushi-ris, er beskrevet med trin-for-trin billeder.

Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun er medstifter af Feng Sushi-kæden, hvor hun i dag er chefkok.
Specifikationer
Forfatter Silla Bjerrum
Forlag Aschehoug
Indbinding Indbundet
Thema koder Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. mar. 2007
Sideantal 174
Bredde 208
Højde 259
Dybde 23
Vægt 939
Første udgave 2000
Oplagsdato 15. mar. 2007
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711267714
ISBN-10 8711267712
EAN 9788711267714
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Vibeke Fode
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.