Japansk mad
228,75 kr
500
ISBN
9788711267714
Det japanske køkken er det hurtigst voksende køkken i Vesten.
Japansk mad indeholder både klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter og nytænkte japanske retter med indslag fra Marokko, Italien og Danmark - Fish´n´chips på japansk maner med torsk og remoulade og Marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe er et par af de fusionerede retter bogen kan byde på.
Grundteknikkerne i det japanske køkken, som udskæring af fisk og tilberedning af sushi-ris, er beskrevet med trin-for-trin billeder.
Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun er medstifter af Feng Sushi-kæden, hvor hun i dag er chefkok.
Japansk mad indeholder både klassiske japanske retter som sushi og nudel- og risretter og nytænkte japanske retter med indslag fra Marokko, Italien og Danmark - Fish´n´chips på japansk maner med torsk og remoulade og Marrokansk græskarragout med soba-nudelsuppe er et par af de fusionerede retter bogen kan byde på.
Grundteknikkerne i det japanske køkken, som udskæring af fisk og tilberedning af sushi-ris, er beskrevet med trin-for-trin billeder.
Silla Bjerrum er født i Danmark men er bosat i London. Hun er medstifter af Feng Sushi-kæden, hvor hun i dag er chefkok.
| Forfatter | Silla Bjerrum |
|---|---|
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 15. mar. 2007 |
| Sideantal | 174 |
| Bredde | 208 |
| Højde | 259 |
| Dybde | 23 |
| Vægt | 939 |
| Første udgave | 2000 |
| Oplagsdato | 15. mar. 2007 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711267714 |
| ISBN-10 | 8711267712 |
| EAN | 9788711267714 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Vibeke Fode |
| Illustreret i farver/sh | Nej |


