Ægte kinesisk kogekunst

Af: Ken Hom
198,75 kr
500
ISBN
9788763710022
En kogebog der trin for trin demonstrer de mest populære kinesiske opskrifter.

Det kinesiske køkken er populært over hele verden, og i Ægte kinesisk kogekunst beviser den internationalt kendte kok Ken Hom, at alle kan lave disse sunde og lækre retter.

Ken Hom demonstrerer 40 af de mest populære og berømte kinesiske retter, alle med trinvise anvisninger og tilhørende fotos, og på den måde fører han såvel nybegyndere og erfarne kokke gennem samtlige trin i opskrifterne fra start til slut.

Alle opskrifterne er hurtige og lette at forberede og indeholder ingredienser, som kan fås de fleste steder, så du kan lave autentisk kinesisk mad derhjemme.
Disse gennemprøvede opskrifter er forretter, supper, hovedretter og tilbehør, lige fra klassikere som Cantonesisk wontonsuppe, Chow Mein og Rejer i sur/sødsauce til mere detaljerede retter som sprød krydret and, Cantonesisk krabbe med sauce af sortebønner og Braiseret sichuankrydret tofu.

Som ekstra indslag er der inkluderet en menuoversigt, som hjælper dig med at beslutte, hvilke retter du kan servere sammen.

Med Ken Homs anvisninger er du garanteret et fremragende resultater hver gang.

Specifikationer
Undertitel trin-for-trin guide til kinesiske yndlingsretter for alle
Forfatter Ken Hom
Forlag K.E. Media
Indbinding Paperback
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. apr. 2004
Sideantal 128
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788763710022
ISBN-10 8763710021
EAN 9788763710022
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Lingo
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.