Heibergs chokolade

Af: Morten Heiberg
148,75 kr
500
ISBN
9788761403261
Theobroma - gudernes føde - er kakaofrugten blevet døbt. Og gudeføde er hvad Morten Heiberg præsenterer os for i Heibergs Chokolade. Vi spiser chokolade, når vi skal have den rene nydelse. Og chokolade er det oplagte valg, når vi skal forkæle os selv og vores gæster.

I Heibergs Chokolade serverer Morten Heiberg en lang række opskrifter på desserter med mørk, lys og hvid chokolade. Både chokoladeklassiskerne i de lækreste variationer og de nye frække kombinationer. Og med masser af forslag til tilbehøret, som løfter smagsoplevelsen til den sublime helhed.

Kakaofrugtens fristelser kan spores mere end tusind år tilbage, og Morten Heiberg fortæller historien om, hvordan kakaobønnen fandt vej til Europa. Han beskriver kakaobønnens langsomme forvandling til chokolade, og afslører, hvorfor smagen af den ægte chokolade er så helt uimodståelig.

For Morten Heiberg skal en dessert både være velsmagende og præsenteres smukt. Med sine forrygende billeder har fotograf Lars Ranek indfanget desserternes æstetiske nydelse.

Specifikationer
Forfatter Morten Heiberg
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Ingen
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 28. okt. 2002
Sideantal 187
Bredde 231
Højde 229
Dybde 16
Vægt 795
Første udgave 2000
Oplagsdato 28. okt. 2002
Oplag 3
Udgave 2
ISBN-13 9788761403261
ISBN-10 8761403261
EAN 9788761403261
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.