Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter
248,75 kr
Mangler pt.
ISBN
9788702175981
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a
Forfatter | Anita Holmen;Lis Poulsen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Træer, vilde blomster og planter: for alment interesserede læsere |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. maj 2015 |
Sideantal | 164 |
Bredde | 179 |
Højde | 247 |
Dybde | 19 |
Vægt | 565 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 17. okt. 2024 |
Oplag | 4 |
Udgave | 3 |
ISBN-13 | 9788702175981 |
ISBN-10 | 8702175981 |
EAN | 9788702175981 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Ole Morten Nygård |
Illustreret i farver/sh | Nej |