Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Af: Anita Holmen;Lis Poulsen
248,75 kr
Mangler pt.
ISBN
9788702175981

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Specifikationer
Forfatter Anita Holmen;Lis Poulsen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Træer, vilde blomster og planter: for alment interesserede læsere
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. maj 2015
Sideantal 164
Bredde 179
Højde 247
Dybde 19
Vægt 565
Første udgave 0
Oplagsdato 17. okt. 2024
Oplag 4
Udgave 3
ISBN-13 9788702175981
ISBN-10 8702175981
EAN 9788702175981
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Ole Morten Nygård
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.