Håndbryggerens bog om humle
248,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788740652444
Det er herligt selv at brygge sit øl. Man får under processen nogle gode oplevelser, og efterfølgende har man et dejligt, godt øl. Dette gode produkt fortjener på sin side så også en god humle. Uden humle ville øllet nemlig smage som opblødt brød, og hvorfor ikke selv dyrke denne humle? Humlen er en nem plante, som man ikke kun har glæde af i ølproduktionen. Den er gennem århundreder blevet anvendt som et beroligende middel og er bestemt også interessant i madlavningen. For eksempel kan de nye skud, der kommer i marts, anvendes i salater, idet de smager som friske bønnespirer. Bogen giver nogle forslag til, hvordan humlen kan give skønne daglige smagsoplevelser.
Bogen giver bl.a. svar på spørgsmål som:
• Hvordan dyrker man humle?
• Hvilke sygdomme og skadedyr skal man holde øje med?
• Hvordan ved jeg, hvornår humlen er klar til at blive høstet?
• Hvordan tørrer jeg den, så den bevarer sin farve, sin duft og sin herlige bitre smag?
• Hvordan opbevarer jeg humlen bedst muligt?
Forfatter | Karl Christian Gubi Schmidt |
---|---|
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger af kendte personer, Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: desserter, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. mar. 2019 |
Sideantal | 148 |
Bredde | 177 |
Højde | 246 |
Dybde | 18 |
Vægt | 570 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 6. mar. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740652444 |
ISBN-10 | 8740652440 |
EAN | 9788740652444 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |