Mad der ikke giver migræne

Af: Jesper Vinding;Anne Bülow-Olsen;Mads Armgaard
278,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717042612
Mange mennesker får migræne af at drikke rødvin eller spise chokolade; fordi begge dele indeholder tyramin og phenylamin, som kan være den udløsende faktor. Disse stoffer findes imidlertid ikke kun i rødvin og chokolade; men i en lang række andre fødevarer; og det er meget kompliceret at overskue hvilke. Denne kogebog er specielt udviklet til de, der har migræne, eller som laver mad til en, der lider af migræne. Den er fyldt med opskrifter på lækre retter, som man kan være sikker på, ikke indeholder ingredienser, der er bevist kan være migrænefremkaldende. Man kan derfor trygt gå igang!   Anne Bülow-Olsen, formand for Migrænikerforbundet, giver en kort introduktion om, hvad og hvorfor migrænen udløses og hvorfor visse madvarer kan være årsag til den. Kokken Jesper Vinding har taget udfordringen op og med baggrund i Anne Bülow-Olsens viden udviklet et væld af lækre opskrifter på retter, som på elegant vis går uden om de migrænefremkaldende stoffer.   Her er både opskrifter på hverdagsmad og mad til fest. Opskrifter på frokost; forretter; hovedretter og desserter; snacks; kager og meget mere. Alle ingredienser kan købes i almindelige supermarkeder og opskrifterne er enkle og lige til at gå til.nbsp; Fotografen Mads Armgaard har sørget for at illustrere bogen med indbydende og inspirerende fotos.
Specifikationer
Forfatter Jesper Vinding;Anne Bülow-Olsen;Mads Armgaard
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 24. okt. 2012
Sideantal 168
Bredde 206
Højde 238
Dybde 19
Vægt 658
Første udgave 2012
Oplagsdato 24. okt. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717042612
ISBN-10 8717042612
EAN 9788717042612
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.