Vores køkken i Provence
398,75 kr
500
ISBN
9788756768832
Vores køkken i Provence II er en flot fortsættelse af Arne Fusager og Birthe Sandagers første kogebog med vidunderlige retter fra deres køkkenskole i Provence, en kogebog der opnåede en helt usædvanlig popularitet.
Parret åbnede i 1980 en af Danmarks førende restauranter, "Gammel Aabyhøj", som de drev i næsten 10 år, og hvor de opnåede medlemskab af Relais et Châteaux som Relais Gour-mand og optagelse i Tradition et Qualité, en klub af verdens bedste restauranter, medlemskaber der for begges vedkommende i Frankrig kræver mindst to Michelin stjerner. Siden bosatte de sig i Frankrig og bor i dag i Tourrettes-sur-Loup, hvor de driver deres berømte køkkenskole.
Parret åbnede i 1980 en af Danmarks førende restauranter, "Gammel Aabyhøj", som de drev i næsten 10 år, og hvor de opnåede medlemskab af Relais et Châteaux som Relais Gour-mand og optagelse i Tradition et Qualité, en klub af verdens bedste restauranter, medlemskaber der for begges vedkommende i Frankrig kræver mindst to Michelin stjerner. Siden bosatte de sig i Frankrig og bor i dag i Tourrettes-sur-Loup, hvor de driver deres berømte køkkenskole.
Forfatter | Arne Fusager og Birthe Sandager |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 19. nov. 2003 |
Sideantal | 223 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 19. nov. 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756768832 |
ISBN-10 | 8756768834 |
EAN | 9788756768832 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |