Hos Fischer
David Fischer var en kok med baggrunden i orden, da han for tre år siden åbnede sin egen restaurant ’Hos Fischer’ på Østerbro, et lille afslappet og populært spisested med en helt særlig uhøjtidelig stemning, som Fischer selv kan tage æren for. Her kan man nyde hans italiensk inspirerede mad, og det er noget, der kan få gæsterne til at vånde sig af glæde – og komme igen.
I denne bog videregiver han 90 af sine lækre opskrifter på pastaretter, kødretter og desserter, som han har haft med sig hjem fra sin tid som gourmetkok i Italien, nogle tillempet og forfinet til hans eget køkken, andre stadig de originale klassikere, der bare fungerer. Prøv fx hans Carpaccio di tonno (tuncarpaccio), Vitello tonato, Tortelini verde, Cacio e pepe (peberpasta), Gallinela (knurhane med merian) eller Bær med pannecotta. Italiensk mad, der får englene til at synge.
”David Fischer har på Østerbro åbnet en italiensk hule med den bedste pasta, vor anmelder har smagt uden for Italien.” Helle Brønnum Carlsen i Politiken
Undertitel | - Italiensk mad i danske gryder |
---|---|
Forfatter | David Fischer |
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Italien, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 17. feb. 2011 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 198 |
Højde | 255 |
Dybde | 20 |
Vægt | 747 |
Første udgave | 2011 |
Oplagsdato | 17. feb. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756796446 |
ISBN-10 | 8756796447 |
EAN | 9788756796446 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |