Hos Fischer

Af: David Fischer
300,00 kr
500
ISBN
9788756796446

David Fischer var en kok med baggrunden i orden, da han for tre år siden åbnede sin egen restaurant ’Hos Fischer’ på Østerbro, et lille afslappet og populært spisested med en helt særlig uhøjtidelig stemning, som Fischer selv kan tage æren for. Her kan man nyde hans italiensk inspirerede mad, og det er noget, der kan få gæsterne til at vånde sig af glæde – og komme igen.  

I denne bog videregiver han 90 af sine lækre opskrifter på pastaretter, kødretter og desserter, som han har haft med sig hjem fra sin tid som gourmetkok i Italien, nogle tillempet og forfinet til hans eget køkken, andre stadig de originale klassikere, der bare fungerer. Prøv fx hans Carpaccio di tonno (tuncarpaccio), Vitello tonato, Tortelini verde, Cacio e pepe (peberpasta), Gallinela (knurhane med merian) eller Bær med pannecotta. Italiensk mad, der får englene til at synge.

”David Fischer har på Østerbro åbnet en italiensk hule med den bedste pasta, vor anmelder har smagt uden for Italien.” Helle Brønnum Carlsen i Politiken

Specifikationer
Undertitel - Italiensk mad i danske gryder
Forfatter David Fischer
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Italien, Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 17. feb. 2011
Sideantal 176
Bredde 198
Højde 255
Dybde 20
Vægt 747
Første udgave 2011
Oplagsdato 17. feb. 2011
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756796446
ISBN-10 8756796447
EAN 9788756796446
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.