Hurtig i køkkenet: Fisk og skalddyr
148,75 kr
På lager
ISBN
9788717043442
Fisk er virkelig sundt – og det er naturligvis grunden til, at vi hele tiden bliver rådet til at spise det noget oftere. Fisk kan også tilberedes meget hurtigt. Mange fiskeretter tager ikke mere end 10 minutter at lave, og i en travl dagligdag er mange af os er ude efter måder, så vi nemmere kan tilberede et måltid.
Denne bog er en ny og fleksibel tilgang til madlavning. Den gør det muligt at vælge den ret, der bedst passer til den tid, du har til rådighed netop den dag.
Til hver ret er der tre muligheder, som du kan vælge imellem.
Her er ideer til, hvordan du gør en opskrift enklere, når du skal lave en hurtig snack, men også til, hvordan du tilsætter ekstra ingredienser og gør en ret speciel, når du har lidt mere tid til at imponere.
Med 360 lækre opskrifter at vælge imellem, er der altid mulighed for enten at opgradere en opskrift eller gøre den simplere og hurtigere, som det passer dig lige netop den dag.
Undertitel | 360 opskrifter på 10, 20 eller 30 minutter |
---|---|
Forfatter | Emma Lewis |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. sep. 2013 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 168 |
Højde | 208 |
Dybde | 26 |
Vægt | 749 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 9. sep. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043442 |
ISBN-10 | 8717043441 |
EAN | 9788717043442 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Illustreret i farver/sh | Nej |