Hurtig i køkkenet: Fisk og skalddyr
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717043442
Fisk er virkelig sundt – og det er naturligvis grunden til; at vi hele tiden bliver rådet til at spise det noget oftere. Fisk kan også tilberedes meget hurtigt. Mange fiskeretter tager ikke mere end 10 minutter at lave; og i en travl dagligdag er mange af os er ude efter måder; så vi nemmere kan tilberede et måltid.Denne bog er en ny og fleksibel tilgang til madlavning. Den gør det muligt at vælge den ret; der bedst passer til den tid; du har til rådighed netop den dag.Til hver ret er der tre muligheder; som du kan vælge imellem.Her er ideer til; hvordan du gør en opskrift enklere; når du skal lave en hurtig snack; men også til; hvordan du tilsætter ekstra ingredienser og gør en ret speciel; når du har lidt mere tid til at imponere.Med 360 lækre opskrifter at vælge imellem; er der altid mulighed for enten at opgradere en opskrift eller gøre den simplere og hurtigere; som det passer dig lige netop den dag.
Undertitel | 360 opskrifter på 10; 20 eller 30 minutter |
---|---|
Forfatter | Emma Lewis |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. sep. 2013 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 168 |
Højde | 208 |
Dybde | 26 |
Vægt | 749 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 9. sep. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717043442 |
ISBN-10 | 8717043442 |
EAN | 9788717043442 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |