SMAGEN AF RABARBER

Af: INGER VAABEN
187,50 kr
På lager
ISBN
9788793159273
Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Der findes ca. 70 rababer-sorter i Danmark, nogle bedre end andre. Inger Vaaben, økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie. Kokken og smagseksperten Carsten Lunding har medvirket. Mange opskrifter. Opdateret med nye kulturhistoriske oplysninger.

128 sider med ca. 120 madfotos af Bjarni Jacobsen. Indbundet. Ca. kr. 188, -  Stort format (21x 26 cm).
Specifikationer
Forfatter INGER VAABEN
Forlag Koustrup & Co.
Indbinding Indbundet
Thema koder Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 6. mar. 2017
Sideantal 128
Bredde 213
Højde 257
Dybde 15
Vægt 692
Første udgave 2015
Oplagsdato 6. mar. 2017
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788793159273
ISBN-10 8793159277
EAN 9788793159273
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Lars Møller Nielsen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Bjarni B. Jacobsen m.fl.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.