Inderlig

Af: Søren Wedderkopp;Claus Christensen
498,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702218688
Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Det er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde: Forloren skildpadde Hjerne i rødvinssauce Glaseret tunge Terrin af tunge Hummerbisque Brissel en cocotte Brisler med asparges vinaigrette Brisler i butterdej Hjerter i flødesauce Kallun i pebersauce Kallun med pasta og pesto Stegt lever med løg Stegt lever provancale Helstegt kalvenyre bearnaise Blodpølse Lungemos Bogen er illustreret med nye værker af Christian Lemmerz og Mikael Kvium, og der er forord af Carsten Jensen.
Specifikationer
Forfatter Søren Wedderkopp;Claus Christensen
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Grafik og grafiske teknikker, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 24. okt. 2016
Sideantal 116
Bredde 254
Højde 334
Dybde 18
Vægt 1043
Første udgave 0
Oplagsdato 24. okt. 2016
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788702218688
ISBN-10 8702218688
EAN 9788702218688
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Kenneth Schultz
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.