Inderlig
498,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702218688
Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Det er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde:
Forloren skildpadde
Hjerne i rødvinssauce
Glaseret tunge
Terrin af tunge
Hummerbisque
Brissel en cocotte
Brisler med asparges vinaigrette
Brisler i butterdej
Hjerter i flødesauce
Kallun i pebersauce
Kallun med pasta og pesto
Stegt lever med løg
Stegt lever provancale
Helstegt kalvenyre bearnaise
Blodpølse
Lungemos
Bogen er illustreret med nye værker af Christian Lemmerz og Mikael Kvium, og der er forord af Carsten Jensen.
Forfatter | Søren Wedderkopp;Claus Christensen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Grafik og grafiske teknikker, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. okt. 2016 |
Sideantal | 116 |
Bredde | 254 |
Højde | 334 |
Dybde | 18 |
Vægt | 1043 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 24. okt. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702218688 |
ISBN-10 | 8702218688 |
EAN | 9788702218688 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Kenneth Schultz |
Illustreret i farver/sh | Nej |