Indisk mad - helt enkelt
148,75 kr
500
ISBN
9788717040229
Indisk mad - er det ikke noget med en masse mærkelige ingredienser og krydderier, man dårlig har hørt om og skal hele byen rundt for at skaffe?
Ikke hvis du følger denne bogs enkle og indbydende opskrifter. Alfa og omega for alle 120 opskrifter er, at det skal være enkelt at have med at gøre. Selvfølgelig uden at give køb på den gode, autentiske smag.
Bogens indiskfødte forfatter brænder for at vise alle os vesterlændinge, hvor nemt og lækkert det kan være at lave indisk mad med få, gode og lettilgængelige ingredienser. Derfor tager han læseren ved hånden og forsikrer, at det snart vil føles som en selvfølge at følge bogens simple teknikker.
Forfatteren giver varme anbefalinger til sine yndlingsretter fra barndommen i det sydlige Indien - men deler også gavmildt ud af originale opskrifter fra det øvrige Indien, som han har indsamlet under sine mange rejser. Og så løfter han sløret for nogle af de mest populære retter fra hans prisbelønnede London-baserede kæde af indiske restauranter.
Her finder du det hele, lige til at gå til: fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er, bløde fladbrød og læskende lassi’er.
I samme serie:
Sushi – Smag og teknik
Lidt lækkert – Tapas, antipasti, sushi og mezze
Kinesisk kogebog
Street food – Gademad fra hele verden
Asiatiske lækkerier
Ikke hvis du følger denne bogs enkle og indbydende opskrifter. Alfa og omega for alle 120 opskrifter er, at det skal være enkelt at have med at gøre. Selvfølgelig uden at give køb på den gode, autentiske smag.
Bogens indiskfødte forfatter brænder for at vise alle os vesterlændinge, hvor nemt og lækkert det kan være at lave indisk mad med få, gode og lettilgængelige ingredienser. Derfor tager han læseren ved hånden og forsikrer, at det snart vil føles som en selvfølge at følge bogens simple teknikker.
Forfatteren giver varme anbefalinger til sine yndlingsretter fra barndommen i det sydlige Indien - men deler også gavmildt ud af originale opskrifter fra det øvrige Indien, som han har indsamlet under sine mange rejser. Og så løfter han sløret for nogle af de mest populære retter fra hans prisbelønnede London-baserede kæde af indiske restauranter.
Her finder du det hele, lige til at gå til: fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er, bløde fladbrød og læskende lassi’er.
I samme serie:
Sushi – Smag og teknik
Lidt lækkert – Tapas, antipasti, sushi og mezze
Kinesisk kogebog
Street food – Gademad fra hele verden
Asiatiske lækkerier
Undertitel | helt enkelt |
---|---|
Forfatter | Das Sreedharan |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. feb. 2009 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 167 |
Højde | 217 |
Dybde | 28 |
Vægt | 884 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 3. feb. 2011 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717040229 |
ISBN-10 | 8717040221 |
EAN | 9788717040229 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lars Thomas |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Peter Cassidy |