Ismageriet
Det bliver aldrig umoderne at spise is - og der er næsten intet, der overgår hjemmelavet is. Så glem fed regnbueis og tørre vafler - med denne bog kan du nemlig blive din egen ismager!
I Ismageriet får du opskrifter og tips, der gør dig i stand til at fremtrylle den skønneste hjemmelavede is. Isen er fedtfattig - men det kan man ikke smage!
Følg ismager Kim Tøvlesø Simonsens eksperimenter med sommerens frugter og bær, fx hyldeblomst-is, rabarber-is, æble-kanels-is, eller snup en klassikker: vanilje, kokos eller chokolade. Mulighederne er mange, så det gælder bare om at komme i gang!
Ismageriet er selvfølgelig også spækket med flotte fotos, der sætter gang i mundvandet.
Kim Tøvlesø Simonsen ejer og driver Ismageriet på Kongelundsvej på Amager.
Forfatter | Kim Tøvlesø Simonsen |
---|---|
Forlag | Olivia |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. aug. 2008 |
Sideantal | 136 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 21. aug. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756786300 |
ISBN-10 | 8756786301 |
EAN | 9788756786300 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |