Italiens hjerte
348,75 kr
500
ISBN
9788702114386
En usædvanlig smuk og stemningsfuld kogebog for livsnydere, der har tabt deres hjerte til Italien. Gennem 12 reportager hos små passionerede fødevareproducenter får man et sanseligt indblik i landets suveræne råvarer og madtraditioner. Bogen indeholder 80 opskrifter på regionale retter fra hele Italien, tilsat et moderne twist og et lille spor af Skandinavien. Alle opskrifterne er kreeret af to danske kokke, der nu driver kogeskole i Umbrien.
Undertitel | Mad og mennesker |
---|---|
Forfatter | Lise Septimius Krogh |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Italien, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. maj 2012 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 241 |
Højde | 282 |
Dybde | 25 |
Vægt | 1477 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. maj 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702114386 |
ISBN-10 | 8702114386 |
EAN | 9788702114386 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Kristian Septimius Krogh |