5 ingredienser - Hurtig & nem mad
198,75 kr
På lager
ISBN
9788711909140
Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.
Det er en no nonsense kogebog - der er ingen små fortællinger om den enkelte ret, der er ikke lange afsnit om ernæring. Billede af de 5 ingredienser + billede af den færdige ret + beskrivelse af fremgangsmåden. Skema angiver indhold af kalorier, fedt, mættet fedt, proteiner, kulhydrater, sukker og fibre.
Så bliver det ikke nemmere!
| Forfatter | Jamie Oliver |
|---|---|
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Hurtig og enkel mad, Kogebøger af kendte personer, Mad og drikke osv. |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 14. feb. 2020 |
| Sideantal | 320 |
| Bredde | 196 |
| Højde | 255 |
| Dybde | 30 |
| Vægt | 1220 |
| Første udgave | 2020 |
| Oplagsdato | 14. feb. 2020 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 3 |
| ISBN-10 | 8711909145 |
| EAN | 9788711909140 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Ninna Brenøe |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





