Jordens bedste kogebog

Af: Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster
298,75 kr
På lager
ISBN
9788770369480
JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden.   

I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk.    

Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage. 
Specifikationer
Forfatter Søren Ejlersen, Trine Hahnemann og Carsten Kyster
Forlag People'sPress
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: salater og grønsagsretter, Selvforsyning og grøn livsstil
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. dec. 2020
Sideantal 208
Bredde 177
Højde 247
Dybde 18
Vægt 554
Første udgave 2020
Oplagsdato 4. dec. 2020
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8770369488
EAN 9788770369480
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.