JERUSALEM

Af: Sami Tamimi;Yotam Ottolenghi
368,75 kr
På lager
ISBN
9788711444115

I "Jerusalem" får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter inspireret af byens alsidighed. Fx opskrifter på falafel, tabouleh, risotto og shawarma, men du finder også et hav af spændende, eksostiske salater, lam i mange versioner, brød og desserter. I alt over 100 opskrifter.

Bogen er smukt illustreret med fotos, både af den delikate og indbydende mad samt stemninger fra det farverige Jerusalem.

Vennerne - den jødiske Ottolenghi og den palæstinensiske Tamimi - skriver med stor passion og kærlighed om begges hjemby: det spraglede, mangfoldige og internationale Jerusalem. Bogen er en rejse ind i byen og dens rige og varierede køkken, dens smage og dufte.

Yotam Ottolenghi: Kok og madskribent for bl.a. The Guardian. Flyttede i 1997 til London, arbejdede på forsk. toprestauranter og ejer i dag en kæde af restauranter og butikker under eget navn.

Sami Tamimi: Kok og inspirator og højre hånd i Ottolenghis firma.

Specifikationer
Forfatter Sami Tamimi;Yotam Ottolenghi
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Israel, Kogebøger af kendte personer, Middelhavslandene, Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 28. maj 2015
Sideantal 320
Bredde 205
Højde 275
Dybde 30
Vægt 1352
Første udgave 2015
Oplagsdato 6. dec. 2019
Oplag 5
Udgave 2
ISBN-13 9788711444115
ISBN-10 8711444118
EAN 9788711444115
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter Signe Lyng (Semio)
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.