Klassisk kinesisk kogebog
298,75 kr
554
ISBN
9788717053373
Oplev det ægte kinesiske køkken, dets rigt varierede retter, tilberedningsteknikker, råvarer og køkkenredskaber.Har man lyst til at udvide sit gastronomiske verdensbillede med en række eksotiske og velsmagende kinesiske måltider giver Yan-kit So's kogebog den bedst mulige hjælp. Også til den voksende gruppe af vegetarer har bogen bud med sine mange delikate grøntsagsretter. Yan-kit So har med sin kogebog ikke alene villet præsentere et europæisk publikum for en samling af kinesiske opskrifter, hun har tillige villet give en grundig indføring i den enkelte regionale køkkener, i de forskellige tilberedningsteknikker, i anvendelsen af de mangfoldige råvarer og i brugen af de typiske kinesiske køkkenredskaber.
Forfatter | Yan-kit So |
---|---|
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. aug. 1993 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 198 |
Højde | 245 |
Dybde | 22 |
Vægt | 820 |
Første udgave | 1985 |
Oplagsdato | 5. aug. 1993 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717053373 |
ISBN-10 | 8717053374 |
EAN | 9788717053373 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lisbeth Eriksen |
Artist | Jim Robind, Eugene Fleury |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Paul Williams |