KÅL

Af: Asmus Gamdrup Jensen;Peter Nøhr Christensen
71,25 kr
106
ISBN
9788743007616
OBS: BOOKS ON DEMAND UDGIVELSE

Kogebogen KÅL fra FADL's Forlag er den ultimative kogebog med kålopskrifter, og den er spækket med inspiration til hvad man kan kalde grøntsagernes svar på dåsemad. Kålen har fået sig en kulinarisk renæssance som en yderst moderne ingrediens i de danske køkkener - både i studenterhyblerne og på de finere restauranter.

KÅL er skrevet af kokken Peter Nøhr Christensen og historikeren Asmus Gamdrup Petersen Jensen, og det er med deres store fælles interesse i madlavning og madhistorie, at denne kogebog er blevet til. Som læser får man masser inspiration til nye og anderledes måder at anvende kålen på i køkkenet. Den kan både koges, bages, steges, sauteres, dampes, blancheres, braiseres, saltbages og syltes.

Bogen er bygget op efter et simpelt princip. Der er 13 kapitler, som er inddelt i kåltyper. Hvert kapitel indledes med en fortælling om, hvordan kålen har været dyrket, tilberedt og spist gennem historien. Herefter følger en række opskrifter med hver kåltype, og i alt når bogen omkring både forretter, hovedretter og ja, også desserter med kål.
Specifikationer
Forfatter Asmus Gamdrup Jensen;Peter Nøhr Christensen
Forlag FADL's Forlag
Indbinding Paperback
Product Type paperback
Thema koder Mad og drikke osv.
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 5. nov. 2018
Sideantal 272
Bredde 190
Højde 255
Dybde 14
Vægt 552
Første udgave 2018
Oplagsdato 6. nov. 2018
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788743007616
ISBN-10 8743007619
EAN 9788793590816
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.