Introduktion til vore levnedsmidler Bd 6

Af: Jørgen Risum, Poul Erner Andersen
337,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750208310
Bogen indeholder en række forenklede beregningsmetoder til brug for forudsigelse af levnedsmiddelteknologiske processer. Omfatter bl.a. metoder vedr. levnedsmidlers sammensætning, varme og proceshastighed, termiske egenskaber og varmetrans-mission, varmekonservering, kuldekonservering og tørring. Hertil opgaver og eksempler.
Lære- og håndbog for levnedsmiddelingeniører og levneds-middelteknikere.
Specifikationer
Undertitel Beregninger
Forfatter Jørgen Risum, Poul Erner Andersen
Forlag Polyteknisk Forlag
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition Poly
Udgivelsesdato 12. maj 2000
Sideantal 263
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2000
Oplagsdato 5. jan. 1
Oplag 1
Udgave 1
Serie Introduktion til vore levnedsmidler
ISBN-13 9788750208310
ISBN-10 8750208314
EAN 9788750208310
Sprog Dansk
Orignalsprog Dansk
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.