Introduktion til vore levnedsmidler Bd 6
337,50 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788750208310
Bogen indeholder en række forenklede beregningsmetoder til brug for forudsigelse af levnedsmiddelteknologiske processer. Omfatter bl.a. metoder vedr. levnedsmidlers sammensætning, varme og proceshastighed, termiske egenskaber og varmetrans-mission, varmekonservering, kuldekonservering og tørring. Hertil opgaver og eksempler.
Lære- og håndbog for levnedsmiddelingeniører og levneds-middelteknikere.
Lære- og håndbog for levnedsmiddelingeniører og levneds-middelteknikere.
Undertitel | Beregninger |
---|---|
Forfatter | Jørgen Risum, Poul Erner Andersen |
Forlag | Polyteknisk Forlag |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | Poly |
Udgivelsesdato | 12. maj 2000 |
Sideantal | 263 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 5. jan. 1 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Introduktion til vore levnedsmidler |
ISBN-13 | 9788750208310 |
ISBN-10 | 8750208314 |
EAN | 9788750208310 |
Sprog | Dansk |
Orignalsprog | Dansk |
Illustreret i farver/sh | Nej |