Kager
48,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788792894533
Bogen indeholder opskrifter, hvor alle kan være med -
eventuelt i selskab med bage-glade børn. Klassikerne har fået et moderne twist, så kiksekagen, fragilitéen og studenterbrødene bliver endnu mere interessante - med smag fra utraditionelle smagsgivere som lakrids, skyr, cognac og marcapone. Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter.
Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne
og oplysning om deres placering i kostpyramiden. Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger.
Undertitel | fra Samvirke |
---|---|
Forfatter | Mia Irene Kristensen |
Forlag | samvirke |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. jul. 2014 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 153 |
Højde | 196 |
Dybde | 17 |
Vægt | 255 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 21. jul. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Mad fra Samvirke |
ISBN-13 | 9788792894533 |
ISBN-10 | 8792894534 |
EAN | 9788792894533 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Christel Frydkjær |
Illustreret i farver/sh | Nej |