Kager
0,00 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788792894533
Bogen indeholder opskrifter, hvor alle kan være med -
eventuelt i selskab med bage-glade børn. Klassikerne har fået et moderne twist, så kiksekagen, fragilitéen og studenterbrødene bliver endnu mere interessante - med smag fra utraditionelle smagsgivere som lakrids, skyr, cognac og marcapone. Hver bog i Mad fra Samvirke indeholder 30 opskrifter.
Hertil kommer praktiske tips til håndtering af råvarerne
og oplysning om deres placering i kostpyramiden. Opskrifterne er rigt illustreret med fotos og tegninger.
| Undertitel | fra Samvirke |
|---|---|
| Forfatter | Mia Irene Kristensen |
| Forlag | samvirke |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 21. jul. 2014 |
| Sideantal | 0 |
| Bredde | 153 |
| Højde | 196 |
| Dybde | 17 |
| Vægt | 255 |
| Første udgave | 2014 |
| Oplagsdato | 21. jul. 2014 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| Serie | Mad fra Samvirke |
| ISBN-13 | 9788792894533 |
| ISBN-10 | 8792894534 |
| EAN | 9788792894533 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Christel Frydkjær |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





