Kemien bag gastronomien
298,75 kr
På lager
ISBN
9788717038233
-
Forfatter | Thorvald Pedersen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelkemi, Mad og drikke osv., Verden |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. jul. 2005 |
Sideantal | 247 |
Bredde | 172 |
Højde | 240 |
Dybde | 19 |
Vægt | 618 |
Første udgave | 2005 |
Oplagsdato | 2. apr. 2020 |
Oplag | 3 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788717038233 |
ISBN-10 | 8717038233 |
EAN | 9788717038233 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |