Kemien bag gastronomien
298,75 kr
På lager
ISBN
9788717038233
-
| Forfatter | Thorvald Pedersen |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelkemi, Mad og drikke osv., Verden |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 5. jul. 2005 |
| Sideantal | 247 |
| Bredde | 172 |
| Højde | 240 |
| Dybde | 19 |
| Vægt | 618 |
| Første udgave | 2005 |
| Oplagsdato | 2. apr. 2020 |
| Oplag | 3 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788717038233 |
| ISBN-10 | 8717038233 |
| EAN | 9788717038233 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




