Aamanns appetit
Aamanns mad – hyggelige retter til gode dage
Når weekenden kalder, eller vi er så heldige at have en ferie- eller fridag, elsker vi at tilberede og nyde god mad med stor smag. Hyggelig mad til gode dage er temaet for den nye stemningsfulde kogebog fra restauratøren, prismodtageren og forfatteren Adam Aamann.
Fotomæssigt inviterer Adam Aamann os med inden for i sommerhuset. Det er her den travle restauratør med restauranter i både København og New York slapper af med familie og venner og laver hyggemad sammen med sine tre piger. Det er også her, han lader sig inspirere af årstidens råvarer og hvad, han kan finde uden for i naturen og skaber nye kombinationer og retter til at sætte på menukortene i restauranterne.
Aamann har tidligere lært os at lave godt, dansk smørebrød fra bunden af, og siden satte han fokus på de gode og alternative kryddersnaps. I Aamanns mad viser han, hvor hyggeligt og enkelt det er at lækker mad, når man fri. Bogen indeholder i alt 90 opskrifter med mad tilberedt over bål, på grill, i gløder og røg eller over gasblusset i udekøkkenet
Forfatter | Adam Aamann |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. apr. 2012 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 196 |
Højde | 260 |
Dybde | 25 |
Vægt | 891 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 27. apr. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740002072 |
ISBN-10 | 8740002071 |
EAN | 9788740002072 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |