Kokkebogen

Af: Ole Botorp, Lindy Jensen
556,25 kr
554
ISBN
9788778810212
Kokkebogen er det centrale værk inden for professionel gastronomisk litteratur og danner grundlaget for enhver professionel koks arbejde i danske hotel- og restaurantkøkkener.
Kokkebogen giver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, grundtilberedningslære, valg og sammensætning af garniture og saucer. Kokkebogen er således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende uddannelse til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere.

I denne nye udgave er der arbejdet med at opdatere de klassiske tilberedninger, således at de er tilpasset nutidens råvarer, specielt de økologiske. Der er også tilføjet spændende, nye opskrifter på specialiteter fra andre lande som supplement til de klassiske retter.
Men Kokkebogen er ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i den internationale kogekunst og dens metodiske og overskuelige pædagogik.
Specifikationer
Undertitel lærebog for kokke
Forfatter Ole Botorp, Lindy Jensen
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Indbundet
Product Type Danske bøger
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 1. jan. 1900
Sideantal 584
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 1999
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 5
ISBN-13 9788778810212
ISBN-10 8778810213
EAN 9788778810212
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Jette Bork-Johansen¤Orla Hirsch
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.