Kokkebogen
556,25 kr
554
ISBN
9788778810212
Kokkebogen er det centrale værk inden for professionel gastronomisk litteratur og danner grundlaget for enhver professionel koks arbejde i danske hotel- og restaurantkøkkener.
Kokkebogen giver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, grundtilberedningslære, valg og sammensætning af garniture og saucer. Kokkebogen er således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende uddannelse til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere.
I denne nye udgave er der arbejdet med at opdatere de klassiske tilberedninger, således at de er tilpasset nutidens råvarer, specielt de økologiske. Der er også tilføjet spændende, nye opskrifter på specialiteter fra andre lande som supplement til de klassiske retter.
Men Kokkebogen er ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i den internationale kogekunst og dens metodiske og overskuelige pædagogik.
Kokkebogen giver en omfattende indføring i alt, hvad en kok har brug for at vide: klassiske såvel som moderne tilberedninger, varekendskab, hvilke tilberedninger de forskellige råvarer egner sig til, grundtilberedningslære, valg og sammensætning af garniture og saucer. Kokkebogen er således et uundværligt værktøj for kokken - fra den grundlæggende uddannelse til den fortsatte udvikling gennem hele den professionelle karriere.
I denne nye udgave er der arbejdet med at opdatere de klassiske tilberedninger, således at de er tilpasset nutidens råvarer, specielt de økologiske. Der er også tilføjet spændende, nye opskrifter på specialiteter fra andre lande som supplement til de klassiske retter.
Men Kokkebogen er ikke alene den ultimative bog for professionelle gastronomer, også amatørkokke vil kunne få stor glæde af bogens dybe engagement i den internationale kogekunst og dens metodiske og overskuelige pædagogik.
Undertitel | lærebog for kokke |
---|---|
Forfatter | Ole Botorp, Lindy Jensen |
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 584 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 1999 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 5 |
ISBN-13 | 9788778810212 |
ISBN-10 | 8778810213 |
EAN | 9788778810212 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Jette Bork-Johansen¤Orla Hirsch |
Illustreret i farver/sh | Nej |