Kokkens bog om THAIMAD
98,75 kr
På lager
ISBN
9788778574329
Den største kogebog om thaimad på dansk.
En lettilgængelig opslagsbog om et af verdens mest populære køkkener.
Masser af thailansk mad fra appetitvækkere, supper, salater, fjerkræ og fisk til desserter.
Alt om ingredienser og teknikker.
Her er opskrifter, der passer til alle kokke med hvilken som helst baggrund og erfaring.
Alt tydeligt vist trin-for-trin med fotos.
150 spændende opskrifter til bla. klassiske thailandske fiskekager, rød kyllingecurry, duftende fiskesalat og lynstegt sesamand.
En lettilgængelig opslagsbog om et af verdens mest populære køkkener.
Masser af thailansk mad fra appetitvækkere, supper, salater, fjerkræ og fisk til desserter.
Alt om ingredienser og teknikker.
Her er opskrifter, der passer til alle kokke med hvilken som helst baggrund og erfaring.
Alt tydeligt vist trin-for-trin med fotos.
150 spændende opskrifter til bla. klassiske thailandske fiskekager, rød kyllingecurry, duftende fiskesalat og lynstegt sesamand.
Forlag | Atelier |
---|---|
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. sep. 2004 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 175 |
Højde | 228 |
Dybde | 22 |
Vægt | 843 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 9. sep. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778574329 |
ISBN-10 | 8778574323 |
EAN | 9788778574329 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Merete Klinkvort |
Illustreret i farver/sh | Nej |