Det gode brød - opskrifter fra Tartine Bakery
348,75 kr
555
ISBN
9788711406984
Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus og har fået brødentusiaster fra hele verden til at drage til San Francisco for at besøge hans legendariske Tartine Bakery.
Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød,jeg nogensinde har smagt.– Claus Meyer
Forfatter | Chad Robertson |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. maj 2012 |
Sideantal | 303 |
Bredde | 224 |
Højde | 264 |
Dybde | 33 |
Vægt | 1322 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 28. aug. 2012 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711406984 |
ISBN-10 | 8711406984 |
EAN | 9788711406984 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Illustreret i farver/sh | Nej |