Kom det på glas

Af: Thane Prince
148,75 kr
500
ISBN
9788717040342
 Der er noget livsbekræftende over at konservere sæsonens fristende bær og frugter, så man kan gå de mørkere tider i møde med køkkenskabet bugnende af hjemmesyltede lækkerier.

Denne bog rummer al den basisviden, du skal bruge om teknikker, udstyr, ingredienser og opbevaring. Endvidere er den fyldt med skønne opskrifter på syltetøj, gelé og marmelade - samt på læskende frugtdrikke, frække likører og fristende desserter.

Kast dig også ud i at lave klassikere som for eksempel ketchup, syltede agurker, barbecuesauce, piccalilli, syltede rødbeder og mangochutney.

Eller find inspiration til at lave dit eget eksotiske tilbehør, såsom japansk sushi-ingefær, kinesisk blommesauce, afrikansk harissa og marokkanske syltede citroner.

Det er langt enklere at sylte og konservere selv, end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre, når det er hjemmelavet!

I samme serie er tidligere udgivet

Sushi – Smag og teknik
Lidt lækkert – Tapas, antipasti, sushi og mezze
Yan-Kit So Kinesisk kogebog
Street food – Gademad fra hele verden
Asiatiske lækkerier
Indisk mad - helt enkelt
Specifikationer
Undertitel Syltetøj, relish og chutney
Forfatter Thane Prince
Forlag Nyt Nordisk Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. maj 2009
Sideantal 224
Bredde 177
Højde 224
Dybde 19
Vægt 696
Første udgave 2009
Oplagsdato 1. maj 2009
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788717040342
ISBN-10 8717040345
EAN 9788717040342
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.