Konfekt

Af: Annemette Voss Fridthjof
150,00 kr
På lager
ISBN
9788740038996
Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.

Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler.

I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer.
I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.
Specifikationer
Forfatter Annemette Voss Fridthjof
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger med chokolade, Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 14. sep. 2017
Sideantal 120
Bredde 182
Højde 248
Dybde 17
Vægt 503
Første udgave 2017
Oplagsdato 15. okt. 2019
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788740038996
ISBN-10 8740038998
EAN 9788740038996
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.