Spis godt Raw Food
58,75 kr
500
ISBN
9788702103014
Raw food: er mad, der er tilberedt af friske økologiske råvarer, og hvor tilberedningstemperaturen ikke må overstige 42 grader. Herved bevares råvarernes vitalitet og næringsværdi. Raw food er også en livsstil, som kan efterleves med større eller mindre konsekvens. Vi vælger den lette tilgang til fænomenet. Her fås ca. 25 opskrifter, der efterlever principperne - som nemt kan kombineres med andre typer mad.
SPIS GODT bøgerne er små, lækre kogebøger, fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af fine farvefotos. Perfekte gave til værtinden eller dig selv. Hver bog dækker et tema og indeholder ca. 25 opskrifter - og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man brug for inden for et hvilket som helst tema?
Forfatter | Gitte Heidi Rasmussen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. feb. 2011 |
Sideantal | 58 |
Bredde | 163 |
Højde | 163 |
Dybde | 12 |
Vægt | 226 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. feb. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Spis godt |
ISBN-13 | 9788702103014 |
ISBN-10 | 8702103014 |
EAN | 9788702103014 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt; Narayana Press |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Inge Skovdal |