Konserveringsteknik 1

Af: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
410,00 kr
På lager
ISBN
9788791319198
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.

Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning
Specifikationer
Forfatter Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
Forlag DSR Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Fagbøger, nedsatte & tilbud
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. aug. 2004
Sideantal 341
Bredde 221
Højde 270
Dybde 20
Vægt 935
Første udgave 2004
Oplagsdato 21. feb. 2020
Oplag 9
Udgave 2
ISBN-13 9788791319198
ISBN-10 8791319196
EAN 9788791319198
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.