Konserveringsteknik 1
410,00 kr
På lager
ISBN
9788791319198
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning
Forfatter | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen |
---|---|
Forlag | DSR Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Fagbøger, nedsatte & tilbud |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. aug. 2004 |
Sideantal | 341 |
Bredde | 221 |
Højde | 270 |
Dybde | 20 |
Vægt | 935 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 21. feb. 2020 |
Oplag | 9 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788791319198 |
ISBN-10 | 8791319196 |
EAN | 9788791319198 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |