Konserveringsteknik 1
410,00 kr
På lager
ISBN
9788791319198
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning
| Forfatter | Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen |
|---|---|
| Forlag | DSR Forlag |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
| Varegruppe | Fagbøger, nedsatte & tilbud |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 20. aug. 2004 |
| Sideantal | 341 |
| Bredde | 221 |
| Højde | 270 |
| Dybde | 20 |
| Vægt | 935 |
| Første udgave | 2004 |
| Oplagsdato | 21. feb. 2020 |
| Oplag | 9 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788791319198 |
| ISBN-10 | 8791319196 |
| EAN | 9788791319198 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




