Korsblomstrede grøntsager

Af: Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen
148,75 kr
På lager
ISBN
9788793575325
Broccoli, blomkål, rosenkål. Det er måske de grøntsager, du hadede som barn på grund af deres bitre smag, men det viser sig, at det er nogle af de bedste grøntsager til at forebygge og bekæmpe sygdom. De tilhører gruppen af korsblomstrede grøntsager.

Om serien: Functional foods
Functional foods er et begreb, der bruges om mange typer fødevarer. I denne nye serie af bøger anvender vi begrebet i betydningen af naturlige fødevarer – dvs. rene, oprindelige og uspolerede af industriel håndtering – som har kendte, sundhedsfremmende egenskaber. Nogle fødevarer har nemlig så -tydelige ekstra medicinske egenskaber, at vi bevidst bruger dem terapeutisk, dvs. vi -bruger maden som medicin.  I serien er valgt nogle af de fødevarer, som ikke er så almindelige i den nutidige danske kogetradition, og bøgerne vil byde på lettilgængelige, familievenlige opskrifter, som kan benyttes igen og igen. En slags ‘Karolines Køkken’ med fokus på funktionelle fødevarer, som alle kan bruge.  

Andre bøger i serien: Bone broth, GurkemejeKokosolie og Probiotika og præbiotika

Om forfatterne 
Sandra Pugliese er autodidakt kok og kogebogsforfatter. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har i -mange år arbejde med mad som medicin, og hendes holistiske tilgang til mad og sundhed har stor betydning i kreationsfasen omkring opskrifterne til denne bogserie. Hun kurerer hellere en halsbetændelse med fx timiante, ingefær og koldslynget honning end med en recept fra lægen, og hun brænder for at vise sine læsere, hvilke små mirakler de rette råvarer kan gøre for både krop og sind.  

Anna Iben Hollensberg er speciallæge i almen medicin og uddannet heilpraktiker i tysk naturmedicinsk metode. Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin i især Schweiz, Tyskland og USA og i 2016 certificeret Functional Medicine Graduate, som den første danske læge. Hun driver en integreret medicinsk privatklinik i Silkeborg med fokus på orthomolekylær og functional medicine og er desuden faglig ansvarlig på Heilpraktikerskolen, fagunderviser og en efterspurgt foredragsholder.  

Charlotte Gylling Mortensen er cand.scient i klinisk ernæring. Hun blev i 2016 certificeret i Functionel Medicine Graduate som den første ernæringsfaglige i Danmark og arbejder på Institut for Ortomolekylær Medicin (IOM) i Lyngby. Hendes interesse for ernæring begyndte, da hun arbejdede for FN’s Verdens-fødevareprogram i Egypten i 1990’erne. Hun har desuden en MSc i journalistik fra University of Wisconsin, USA.   
Specifikationer
Undertitel De helbredende grøntsager, der afgifter og beskytter kroppen
Forfatter Sandra Pugliese, Anna Iben Hollensberg og Charlotte Gylling Mortensen
Forlag Muusmann Forlag
Indbinding Paperback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med frugt og grønsager, Kogebøger: salater og grønsagsretter
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 27. feb. 2019
Sideantal 136
Bredde 172
Højde 244
Dybde 11
Vægt 382
Første udgave 2019
Oplagsdato 27. feb. 2019
Oplag 1
Udgave 1
Serie Functional foods
ISBN-13 9788793575325
ISBN-10 8793575327
EAN 9788793575325
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Thomas Hergaard
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.