Krogs Fiskebog

Af: Morten Avlskarl Poul Pilgaard Johnsen
198,75 kr
500
ISBN
9788791812422
Krogs Fiskerestaurant ligger lige ned til Gammel Strand, byens gamle fisketorv, og i restaurantens tidlige historie blev fisken landet uden for vinduerne, mens fiskemadammerne falbød deres varer med høje råb.
I dag er Krogs Fiskerestaurant kendt langt ud over Danmarks grænser og betragtes som det ypperste, København kan byde på inden for oceanernes gastronomi.
I Krogs Fiskebog fortæller Poul Pilgaard Johnsen om restaurantens historie og de klassiske retter, der har været karakteristiske for spisestedet i dets næsten hundredårige historie. De klassiske retter præsenteres af restaurantens nuværende ejer, Morten Avlskarl, der også selv står i køkkenet. Opskrifterne er enkle at gå til og er udtryk for den holdning, der altid har præget Krogs: Med den rigtige råvare er de enkleste retter ofte de bedste.
Specifikationer
Undertitel Klassiske retter og historien om en legendarisk restaurant
Forfatter Morten Avlskarl Poul Pilgaard Johnsen
Forlag People's Press
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 9. feb. 2006
Sideantal 125
Bredde 276
Højde 200
Dybde 15
Vægt 644
Første udgave 2006
Oplagsdato 9. feb. 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788791812422
ISBN-10 8791812429
EAN 9788791812422
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.