Krogs Fiskebog
198,75 kr
500
ISBN
9788791812422
Krogs Fiskerestaurant ligger lige ned til Gammel Strand, byens gamle fisketorv, og i restaurantens tidlige historie blev fisken landet uden for vinduerne, mens fiskemadammerne falbød deres varer med høje råb.
I dag er Krogs Fiskerestaurant kendt langt ud over Danmarks grænser og betragtes som det ypperste, København kan byde på inden for oceanernes gastronomi.
I Krogs Fiskebog fortæller Poul Pilgaard Johnsen om restaurantens historie og de klassiske retter, der har været karakteristiske for spisestedet i dets næsten hundredårige historie. De klassiske retter præsenteres af restaurantens nuværende ejer, Morten Avlskarl, der også selv står i køkkenet. Opskrifterne er enkle at gå til og er udtryk for den holdning, der altid har præget Krogs: Med den rigtige råvare er de enkleste retter ofte de bedste.
I dag er Krogs Fiskerestaurant kendt langt ud over Danmarks grænser og betragtes som det ypperste, København kan byde på inden for oceanernes gastronomi.
I Krogs Fiskebog fortæller Poul Pilgaard Johnsen om restaurantens historie og de klassiske retter, der har været karakteristiske for spisestedet i dets næsten hundredårige historie. De klassiske retter præsenteres af restaurantens nuværende ejer, Morten Avlskarl, der også selv står i køkkenet. Opskrifterne er enkle at gå til og er udtryk for den holdning, der altid har præget Krogs: Med den rigtige råvare er de enkleste retter ofte de bedste.
| Undertitel | Klassiske retter og historien om en legendarisk restaurant |
|---|---|
| Forfatter | Morten Avlskarl Poul Pilgaard Johnsen |
| Forlag | People's Press |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 9. feb. 2006 |
| Sideantal | 125 |
| Bredde | 276 |
| Højde | 200 |
| Dybde | 15 |
| Vægt | 644 |
| Første udgave | 2006 |
| Oplagsdato | 9. feb. 2006 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788791812422 |
| ISBN-10 | 8791812429 |
| EAN | 9788791812422 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




