La Glace

Af: Marianne Stagetorn Kolos
298,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788771808940

Siden 1870 har La Glace i København uafbrudt leveret livskvalitet til generationer af kageglade kunder.

Nu kommer bogen, hvor La Glace giver et indblik i, hvad der foregår bag facaden i det smukke konditori. Kom med på besøg i serveringslokalerne, den eksklusive Gæstesalon og i alle hjørner af produktionen, hvor kager, chokolader og isdesserter vokser frem ved dygtige hænders arbejde.

I den moderne tidslomme viser La Glace vejen for, hvordan man på én og samme tid kan være et sted, hvor tiden står stille samtidig med at man nutidigt følger samtidens og modens krav.

Tag med på en rejse gennem tid, sted, mennesker og flødeskum og få opskrifterne på 30 af La Glace’s kager, bl.a. Sportskage, Othellokage og Sarah Bernhardt, samt desserter og nogle af de avancerede vinderkager fra nyere tid.

Specifikationer
Undertitel Konditoriet i den moderne tidslomme
Forfatter Marianne Stagetorn Kolos
Forlag People'sPress
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: desserter, Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 6. okt. 2017
Sideantal 224
Bredde 218
Højde 304
Dybde 28
Vægt 1285
Første udgave 2017
Oplagsdato 6. okt. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788771808940
ISBN-10 8771808949
EAN 9788771808940
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.