La Glace
Siden 1870 har La Glace i København uafbrudt leveret livskvalitet til generationer af kageglade kunder.
Nu kommer bogen, hvor La Glace giver et indblik i, hvad der foregår bag facaden i det smukke konditori. Kom med på besøg i serveringslokalerne, den eksklusive Gæstesalon og i alle hjørner af produktionen, hvor kager, chokolader og isdesserter vokser frem ved dygtige hænders arbejde.
I den moderne tidslomme viser La Glace vejen for, hvordan man på én og samme tid kan være et sted, hvor tiden står stille samtidig med at man nutidigt følger samtidens og modens krav.
Tag med på en rejse gennem tid, sted, mennesker og flødeskum og få opskrifterne på 30 af La Glace’s kager, bl.a. Sportskage, Othellokage og Sarah Bernhardt, samt desserter og nogle af de avancerede vinderkager fra nyere tid.
Undertitel | Konditoriet i den moderne tidslomme |
---|---|
Forfatter | Marianne Stagetorn Kolos |
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: desserter, Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. okt. 2017 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 218 |
Højde | 304 |
Dybde | 28 |
Vægt | 1285 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 6. okt. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771808940 |
ISBN-10 | 8771808949 |
EAN | 9788771808940 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |