Lammefilosofi
98,75 kr
503
ISBN
9788791392054
“Lammefilosofi - retter med lammekød” er den første danske kogebog om lammekød, der er udgivet i mere end 20 år. Retterne kan laves af enhver, der gerne vil bruge lidt tid i køkkenet og har lyst til at spise lammekød. Mange af retterne er simremad, men der er også opskrifter, som kan laves på ganske kort tid.
Bogen indeholder 87 opskrifter med kølle, bov, gryderetter, grillretter, supper, retter med fars, indmad og meget andet. Bagest i bogen findes et omfattende katalog over tilbehør, som passer specielt godt til lammekødet.
Vi spiser i dag ikke så meget lammekød i Danmark, og det er en skam, fordi lammekød er velsmagende, sundt og inspirerende at arbejde med. Mange prøver med en helstegt lammekølle og når aldrig videre.
Denne bog er tænkt som en inspiration til at spise mere lammekød og giver ideer til næsten alt fra det slagtede lam.
Undertitel | Retter med lammekød |
---|---|
Forfatter | Per H. Jacobsen |
Forlag | EC Edition |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. apr. 2010 |
Sideantal | 120 |
Bredde | 174 |
Højde | 241 |
Dybde | 9 |
Vægt | 405 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 6. apr. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788791392054 |
EAN | 9788791392054 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |