Let og lækkert italiensk
48,75 kr
500
ISBN
9788702017106
Det italienske køkken er ét af verdens mest populære, fordi det er let og lækkert. Det er baseret på enkle råvarer, der på kort tid og uden de store udgifter kan laves til velsmagende retter. Denne bog indeholder opskrifter fra det klassiske italienske køkken, bl.a. Bruchetta, foccacia og tomatsalat Pizza, lasagne og den traditionelle kødsauce Pastaretter, osso buco og oksekødsragout Tiramisu, panna cotta og toscanske mandelkager Morten Bech Køster har været konsulent på bogens opskrifter og anrettet maden på de appetitvækkende fotos. han har bl.a været kok på Krogs Fiskerestaurant og Kong Hans, køkkenchef på Le Saint Jacques og Skovshoved Hotel. Han er nu restauratør på No. 1 i Århusgade og i selskabslokalerne No. 1 Domus Portus i København. Tine Duch har taget bogens fotos. Hun er professionel fotograf med eget atelier, Baes & Duch, og har modtaget flere priser for sine smukke fotos.
Forfatter | Morten Bech Køster |
---|---|
Forlag | Gyldendal¤for COOP Danmark |
Indbinding | 2 |
Product Type | 1 |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. mar. 2005 |
Sideantal | 60 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 14. mar. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
Serie | Let og lækkert |
ISBN-13 | 9788702017106 |
ISBN-10 | 8702017105 |
EAN | 9788702017106 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Nete Banke - Imperiet |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Tine Duch, Lars Boesgaard |