Khankans køkken
147,50 kr
500
ISBN
9788791393051
De 30 retter i Khankans køkken udgør tilsammen grundstammen i en stor madtradition, som fra Damaskus har bredt sig ud over verden, og som henter duft og smag fra gennemgående ingredienser som olivenolie og korriander.
Opskrifterne er nemme at følge. Man kan lave alt fra enkle dips og vegetariske hverdagsretter til smukke, sammensatte festmiddage med kød og søde desserter.
Opskrifterne er nemme at følge. Man kan lave alt fra enkle dips og vegetariske hverdagsretter til smukke, sammensatte festmiddage med kød og søde desserter.
Undertitel | De 30 vigtigste opskrifter i syrisk og libanesisk madlavning |
---|---|
Forfatter | Fayez Khankan |
Forlag | Vandkunsten |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 18. nov. 2004 |
Sideantal | 64 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2004 |
Oplagsdato | 18. nov. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788791393051 |
ISBN-10 | 8791393051 |
EAN | 9788791393051 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Steen Brogaard, Jesper Fabricius, Fayez Khankan |