Lidt lækkert
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717038714
Glem den formelle treretters middag - tag et afslappet festmåltid af små lækkerier.
Det traditionelle middagsbord er ved at blive erstattet med et mere afslappet møde omkring sofabordet som den nye måde at have gæster på. Flere og flere byder deres gæster på et enkelt udvalg af småretter som hovedmåltid. De dropper den klassiske treretters middag med store stykker kød eller fisk, til gengæld for små, men lokkende bidder.
Alt efter hvor man befinder sig, kan disse retter blive kaldt tapas, mezze eller antipati. Men uanset hvor de stammer fra, har de en ting til fælles - en kombination af salte, søde, syrlige og krydrede smage. Først når smagsløgene er blevet vækket på den måde, drømmer man kun om mere.
Smage fra alle verdenshjørner. Prøv krabbe- og gruyere-nachos med svitset tomatsalsa eller asparges rullet i Serrano-skinke.
Det er et spørgsmål om livsstil. En aften omgivet af myriader af eksotiske retter giver en afslappet atmosfære. Nyd festen. Enkle retter og planlægningstips sørger for, at man kommer ud af køkkenet og ind til vennerne.
Opskrifterne er suppleret med råd om, hvordan man kan planlægge menuen og forslag til tilbehør, der bidrager til at afbalancere smagen. Nyskabende menuer og cocktails, der passer til et bestemt tema, som f.eks. japansk eller middelhavsorienteret, er fordelt i hele bogen som en kilde til inspiration. På de sider er der også lavet et tidsskema til brug ved planlægningen.
Da nogle retter kræver mere arbejde end andre, er der seks hurtige opskrifter med forslag til enkle retter. De kan bruges som et supplement til menuen.
Det traditionelle middagsbord er ved at blive erstattet med et mere afslappet møde omkring sofabordet som den nye måde at have gæster på. Flere og flere byder deres gæster på et enkelt udvalg af småretter som hovedmåltid. De dropper den klassiske treretters middag med store stykker kød eller fisk, til gengæld for små, men lokkende bidder.
Alt efter hvor man befinder sig, kan disse retter blive kaldt tapas, mezze eller antipati. Men uanset hvor de stammer fra, har de en ting til fælles - en kombination af salte, søde, syrlige og krydrede smage. Først når smagsløgene er blevet vækket på den måde, drømmer man kun om mere.
Smage fra alle verdenshjørner. Prøv krabbe- og gruyere-nachos med svitset tomatsalsa eller asparges rullet i Serrano-skinke.
Det er et spørgsmål om livsstil. En aften omgivet af myriader af eksotiske retter giver en afslappet atmosfære. Nyd festen. Enkle retter og planlægningstips sørger for, at man kommer ud af køkkenet og ind til vennerne.
Opskrifterne er suppleret med råd om, hvordan man kan planlægge menuen og forslag til tilbehør, der bidrager til at afbalancere smagen. Nyskabende menuer og cocktails, der passer til et bestemt tema, som f.eks. japansk eller middelhavsorienteret, er fordelt i hele bogen som en kilde til inspiration. På de sider er der også lavet et tidsskema til brug ved planlægningen.
Da nogle retter kræver mere arbejde end andre, er der seks hurtige opskrifter med forslag til enkle retter. De kan bruges som et supplement til menuen.
Undertitel | Tapas; antipasti; sushi og mezze |
---|---|
Forfatter | Jennifer Joyce |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 22. jun. 2006 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 180 |
Højde | 214 |
Dybde | 21 |
Vægt | 700 |
Første udgave | 2006 |
Oplagsdato | 22. jun. 2006 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717038714 |
ISBN-10 | 8717038714 |
EAN | 9788717038714 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Sian Irvine |