Lindhardt og Ringhofs kogebog
498,75 kr
500
ISBN
9788761400581
Lindhardt og Ringhofs kogebog er den nye basiskogebog for både nybegyndere og eksperter. Den har det hele: Grundlæggende viden og avancerede finesser, traditionelle og moderne retter, hverdagsmad og festmenuer.
Men først og fremmest får du nydelse og madglæde i rigt mål.
640 sider med 1500 opskrifter og 500 farvefotos
En solid basiskogebog, som bliver din køkken""bibel"" de næste mange år
Alt, hvad du behøver at vide for at få succes i køkkenet
Tips og ideer, inspiration og hjælp til at lave sund og lækker mad - hver dag
Gennemprøvede opskrifter, som er lige til at gå til
Danske klassikere - nye og gamle
Mad fra hele verden - fra middelhavskøkkenet over balkanlandene til det asiatiske køkken
Viden om alverdens råvarer - fordi den gode råvare er forudsætningen for et godt resultat
ris gryn bønner, ærter, linser æg pasta tærter og pizzaer det asiatiske køkken fremmede køkkener krydderurter og krydderier kartofler grøntsager salater svampe småt og godt supper fisk skaldyr lammekød oksekød kalvekød svinekød pølser hakket kød vildt kylling og fjerkræ grillmad saucer ost desserter fester og middage mad og vin drikkevarer frokost og småretter brød kager lagkager og tærter godter frysning og tørring syltning picnic ernæringslære redskaber mål og vægt godt at have i huset hurtige retter vegetariske retter menuer
Men først og fremmest får du nydelse og madglæde i rigt mål.
640 sider med 1500 opskrifter og 500 farvefotos
En solid basiskogebog, som bliver din køkken""bibel"" de næste mange år
Alt, hvad du behøver at vide for at få succes i køkkenet
Tips og ideer, inspiration og hjælp til at lave sund og lækker mad - hver dag
Gennemprøvede opskrifter, som er lige til at gå til
Danske klassikere - nye og gamle
Mad fra hele verden - fra middelhavskøkkenet over balkanlandene til det asiatiske køkken
Viden om alverdens råvarer - fordi den gode råvare er forudsætningen for et godt resultat
ris gryn bønner, ærter, linser æg pasta tærter og pizzaer det asiatiske køkken fremmede køkkener krydderurter og krydderier kartofler grøntsager salater svampe småt og godt supper fisk skaldyr lammekød oksekød kalvekød svinekød pølser hakket kød vildt kylling og fjerkræ grillmad saucer ost desserter fester og middage mad og vin drikkevarer frokost og småretter brød kager lagkager og tærter godter frysning og tørring syltning picnic ernæringslære redskaber mål og vægt godt at have i huset hurtige retter vegetariske retter menuer
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
---|---|
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. sep. 2003 |
Sideantal | 639 |
Bredde | 201 |
Højde | 282 |
Dybde | 43 |
Vægt | 2491 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 16. sep. 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788761400581 |
ISBN-10 | 8761400580 |
EAN | 9788761400581 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | swe |
Oversætter | Inge Bielefeldt Vibeke Sandberg |
Illustreret i farver/sh | Nej |