Lykken er is
Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen is med wauw-effekt, og så smager hjemmelavet is fantastisk. Lykken er is er den perfekte bibel for alle iselskere, skrevet af de to superpopulære bloggere Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase.
Bogen byder på 70 opskrifter på supercool is - gamle kendinge som regnbueis, bananasplit og pistacieis samt masser af nye, lækre, helt uimodståelige is som olivenolieis, kanelsnegleis og'Snickers'-islagkage.
Du får opskrifter på sorbeter, mælkeis, parfaiter, pindeis, is(lag)kager, isdesserter m.m. - og alt fra nemme lyn is til mere avancerede, tidskrævende iskager. Maja og Anne giver også deres bud på hjemmelavede isvafler, krymmel, chokoladesauce og andet lækkert tilbehør.
Med 35 forskellige ingredienser battler de to piger og kommer med hvert deres bud på en iskold og cool opskrift. Maja og Annes kæmpe kærlighed til is kan fornemmes igennem hele bogen, og den lykke deler de med læserne. Udover opskrifter byder bogen på fakta om isens historie samt uundværlige tips og tricks.
Om forfatterne:
Anne au Chocolat (f. 1986) spiser chokolade hver dag og hedder i virkeligheden Anne Moltke Hansen. Annes hjerte banker for chokolade, kager der smager, is og andre søde sager. Siden juni 2009 har hun drevet chokoladebloggen www.anneauchocolat.dk, som byder på skønne kager, chokoladesager og livsnydende lækkerier. Anne er uddannet cand.ling.merc i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School og er ansat i Chokolade Compagniet som kommunikationsmedarbejder. Hun er medforfatter på bogen Lykken er chokolade, som udkom i 2014.
Maja Ambeck Vase (f. 1986) driver chokoladebloggen www.chocolat.dk, et sødt univers fyldt med chokoladeopskrifter og chokoladekærlighed. Herudover arbejder Maja som selvstændig madskribent - herunder Spis & Bo - sektionen i Politiken, opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter. Maja Ambeck Vase er sammen med Anne au Chocolat forfatter til bogen Lykken er chokolade, som udkom i 2014.
Forfatter | Maja Ambeck Vase og Anne au Chocolat |
---|---|
Forlag | Politikens Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. apr. 2015 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 180 |
Højde | 246 |
Dybde | 18 |
Vægt | 652 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 11. jan. 2016 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740018066 |
ISBN-10 | 8740018067 |
EAN | 9788740018066 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |