Mad til mennesker - grundforløb

373,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788770822664
Den nye udgave dækker endnu mere - der er nu kommet et afsnit med om produktionsformer i storkøkkener samt opskrifter til disse køkkener, beregnet på ernæringsassistenter. Desuden er bogens afsnit om Grundtilberedning omskrevet og udvidet. Og så er ordlisten over svære ord kommet med i bogen, og stikordsregistret er mere fyldigt.

Her er bogen, der dækker de grundlæggende færdigheder for grundforløbet Mad til Mennesker.

Bogen dækker områdefag og dermed målene i grundlæggende varekendskab, køkkentekniske egenskaber, grundtilberedning, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har endvidere et afsnit med grundlæggende opskrifter.

De tilhørende opgaver og indholdet af det, der var en cd om tilberedningsmetoder, ligger på ef.dk/gastronom under pinden: grundforløbsbogen. Her ligger også ordliste over svære ord samt udvidet stikordsregister til første udgaven.

Bogen er målrettet gastronom, tjener, ernæringsassistent eller et af de andre fag, som ligger under grundforløbet Mad til Mennesker.
Specifikationer
Undertitel Grundforløb
Forlag Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder For erhvervsuddannelse, Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 8. sep. 2011
Sideantal 217
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2010
Oplagsdato 8. sep. 2011
Oplag 1
Udgave 2
ISBN-13 9788770822664
ISBN-10 8770822662
EAN 9788770822664
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.