Maden til øllet

Af: Claus Meyer
298,75 kr
500
ISBN
9788756772884
Den ædle kunst at sammensætte vin og mad er beskrevet i snesvis af bøger, mens samspillet mellem mad og øl kun sjælent er set beskrevet. Denne bog tage udfordringen op og givet et indblik i mulighederne, når man vælger øl til maden. De tre forfattere diskuterer de forskellige øltypers særlige karaktertræk og vurderer øllets gastronomiske muligheder i detajler med udgangspunkt i 60 retter, som er udviklet til bogen af nogle af Skandinaviens allerbedste kokke:

Paul Cunningham, The paul
René Redzepi, Noma
Hans beck thomsen, Henne Kirkeby Kro
Niklas ekstedt, restuarant Niklas, Helsingborg
Thomas Rode Andersen og Thomas Herman. Kong Hans
Jens Vestergaard og Mikkel Maarbjerg, ensemble
Specifikationer
Forfatter Claus Meyer
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Antologier: generelt, Generel madlavning og opskrifter, Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. apr. 2006
Sideantal 207
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 1. apr. 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756772884
ISBN-10 8756772882
EAN 9788756772884
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.