Madgrundbogen

Af: Annelise Terndrup Pedersen
648,75 kr
På lager
ISBN
9788757129397
Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis. 

Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen.

Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen. 
Specifikationer
Forfatter Annelise Terndrup Pedersen
Forlag Praxis
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 9. dec. 2019
Sideantal 0
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2019
Oplagsdato 9. dec. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8757129398
EAN 9788757129397
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.