Madjournal
200,00 kr
500
ISBN
9788756793896
God, simpel og tilgængelig madlavning ligger Madjournal på hjerte. Engelske Paul Cunningham er kokken bag den anmelderroste restaurant The Paul i Tivoli.
I Madjournal laver Paul enkel og lækker hjemmelavet mad, som smager af det, den er. En personlig kogebog med dejlige opskrifter på fisk, kød, grønt, oste, desserter, bagværk og meget mere.
I Madjournal laver Paul enkel og lækker hjemmelavet mad, som smager af det, den er. En personlig kogebog med dejlige opskrifter på fisk, kød, grønt, oste, desserter, bagværk og meget mere.
| Forfatter | Paul Cunningham |
|---|---|
| Forlag | Politiken |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 15. maj 2009 |
| Sideantal | 306 |
| Bredde | 0 |
| Højde | 0 |
| Dybde | 0 |
| Vægt | 0 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 15. maj 2009 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788756793896 |
| ISBN-10 | 8756793898 |
| EAN | 9788756793896 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





