Madjournal
200,00 kr
500
ISBN
9788756793896
God, simpel og tilgængelig madlavning ligger Madjournal på hjerte. Engelske Paul Cunningham er kokken bag den anmelderroste restaurant The Paul i Tivoli.
I Madjournal laver Paul enkel og lækker hjemmelavet mad, som smager af det, den er. En personlig kogebog med dejlige opskrifter på fisk, kød, grønt, oste, desserter, bagværk og meget mere.
I Madjournal laver Paul enkel og lækker hjemmelavet mad, som smager af det, den er. En personlig kogebog med dejlige opskrifter på fisk, kød, grønt, oste, desserter, bagværk og meget mere.
Forfatter | Paul Cunningham |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. maj 2009 |
Sideantal | 306 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 15. maj 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788756793896 |
ISBN-10 | 8756793898 |
EAN | 9788756793896 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |