Sandheden om din mad
248,75 kr
557
ISBN
9788711269336
Hvorfor kan din bedste ven spise som en hest og stadig ligne en gazelle? Forbedrer gulerødder virkelig synet? Og kan man spise sig til øget sexlyst?
Spørgsmål som disse kan man finde spændende svar på i denne bog. På underholdende vis fortæller den om de videnskabelige fund, der er gjort omkring den mad, vi spiser, og om lige så interessante eksperimenter, som er lavet specielt til bogen og den medfølgende tv-serie.
Mad er noget, vi alle taler om og tænker på hele tiden, og hver uge skaber mad og vores ofte problematiske forhold til mad nye overskrifter i medierne. Med denne bog kan vi blive klogere på den mad, der ikke bare hjælper os med at styre vores appetit, men også bekæmper aldringstegn, booster lykkefølelsen, forbedrer hukommelsen og øger frugtbarheden. Den vil udskifte den forvirring og usikkerhed, der hersker omkring mad, med en større forståelse for dens positive potentiale.
Gennem hele bogen er der gode tip til, hvordan man selv som læser kan anvende de videnskabelige fund i praksis i sit eget liv.
Under arbejdet med at samle viden til bog og tv-serie har forfatteren arbejdet sammen med mere end 50 diætister, læger og andre eksperter fra mere end 20 forskellige universiteter, research centre og hospitaler i England, USA og Danmark (Arne Astrup), og mere end 500 mennesker har deltaget i eksperimenterne.
Spørgsmål som disse kan man finde spændende svar på i denne bog. På underholdende vis fortæller den om de videnskabelige fund, der er gjort omkring den mad, vi spiser, og om lige så interessante eksperimenter, som er lavet specielt til bogen og den medfølgende tv-serie.
Mad er noget, vi alle taler om og tænker på hele tiden, og hver uge skaber mad og vores ofte problematiske forhold til mad nye overskrifter i medierne. Med denne bog kan vi blive klogere på den mad, der ikke bare hjælper os med at styre vores appetit, men også bekæmper aldringstegn, booster lykkefølelsen, forbedrer hukommelsen og øger frugtbarheden. Den vil udskifte den forvirring og usikkerhed, der hersker omkring mad, med en større forståelse for dens positive potentiale.
Gennem hele bogen er der gode tip til, hvordan man selv som læser kan anvende de videnskabelige fund i praksis i sit eget liv.
Under arbejdet med at samle viden til bog og tv-serie har forfatteren arbejdet sammen med mere end 50 diætister, læger og andre eksperter fra mere end 20 forskellige universiteter, research centre og hospitaler i England, USA og Danmark (Arne Astrup), og mere end 500 mennesker har deltaget i eksperimenterne.
Forfatter | Jill F. Smith |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2007 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. sep. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711269336 |
ISBN-10 | 8711269332 |
EAN | 9788711269336 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |